Sök

2016

16.09.16 14:00

Kommendören för försvarsmakten, general Jarmo Lindberg och försvarsministeriets kanslichef Jukka Juusti åker till Förenta staterna på arbetsbesök

Kommendören för försvarsmakten, general Jarmo Lindberg och försvarsministeriets kanslichef Jukka Juusti gör ett besök i Förenta staterna den 18–23 september 2016. Värd för arbetsbesöket är Finlands försvarsattachés byrå i Förenta staterna, som finns i huvudstaden Washington DC.

General Lindberg och kanslichef Juusti träffar under sitt besök Finlands ambassadör i Förenta staterna, representanter för Förenta staternas försvarsförvaltning och militärledning för de väpnade styrkorna. I samband med besöket inspekterar de också den finska avdelningens verksamhet vid flygbasen China Lake i Kalifornien.

I besöket deltar utöver personalen vid försvarsattachéns byrå också försvarsmaktens strategichef, generallöjtnant Timo Kivinen, kommendören för flygvapnet, generalmajor Kim Jäämeri, assistenten till kommendören för flygvapnet, major Tomi Iikkanen och adjutanten till kommendören för försvarsmakten, major Timo Ronkainen.

Ytterligare upplysningar ges vid försvarsministeriet av kommunikationsdirektör Max Arhippainen, tfn 0295 140 120.


Tillbaka till rubrikerna